Nee, Hummus is geen grondsoort want dat is met 1 ‘m’. Je kunt het kant en klaar kopen maar natuurlijk ook zelf maken. Het is een puree van kikkererwten, tahina …
Knoflooksaus
We kennen allemaal wel die flesjes knoflooksaus maar heb je het weleens zelf gemaakt? Die is namelijk nog veel lekkerder. Maak gewoon zoveel je in een keer nodig hebt dan …
Halfgedroogde tomaatjes
Aangezien we helaas in Nederland niet het klimaat van Italië of Spanje hebben zal ik mijn halfgedroogde tomaatje in de oven moeten drogen. Je moet er even de tijd voor …
Hazelnotenchocoladepasta
Tja en wat doe je met inmiddels 21 kg aan hazelnoten? Leuk klusje voor de zondagmiddag. Hazelnotenchocoladepasta, mooi Scrabblewoord trouwens, van eigen hazelnoten. Lekker op brood of maak er een …
Pindarotsjes
Pindarotsjes zijn erg lekker en maken is echt doodeenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is natuurlijk de pinda’s en chocolade. Kies de chocolade en het merk dat jij het …
Pesto
Verse pesto is echt duizendmaal lekkerder dan die uit een potje. Bovendien weet je ook wat je er in stopt. Gebruik alleen hele verse ingrediënten en goede olijfolie. Lekker op …
Bechamelsaus
De klassieke bechamelsaus is een heerlijke gebonden witte saus gemaakt van melk en bloem. Op smaak gebracht met nootmuskaat en peper en zout. Het wordt vaak gegeten in lasagneschotels maar …
Chilisaus
Chilisaus uit een flesje bevat ingrediënten waarvan je je afvraagt wat het is en waarom het er in zit. Je kunt het heel makkelijk zelf maken en zo zoet of …
Eiersalade
Eiersalade, altijd lekker! Dit recept is simpel en snel te maken en heeft geen ongewenste toevoegingen. Je kunt het maximaal een week lang in de koelkast bewaren. Lekker gewoon op …