Een lekker lunchgerecht of een lichte avondmaaltijd is deze wrap. Ooit at ik het ergens in een kantine en vond de combinatie zo goed dat ik het ging namaken. Het is heel simpel want er zijn geen “verborgen” ingrediënten. Wat je ziet, dat is het.
Nodig voor de tortilla wrap met kip
2 personen
- 1 kipfilet in kleine stukjes
- 1 geperst teentje knoflook
- 1 stengel prei, in ringen
- handje taugé
- Pindasaus, natuurlijk zelf gemaakt
- Beetje olie om in te bakken
- 2 grote wraps of 4 kleine
Zo maak je de wraps
- Maak de pindasaus
- Bak de kipfiletblokjes in de olie gaar
- Voeg de knoflook en de prei toe
- Breng op smaak met zout en peper
- Voeg de taugé op het laatst toe
- Verwarm de wraps in een droge hete koekepan
- Haal de wrap uit de pan en smeer de pindasaus uit over de wrap
- Voeg het kipmengsel toe en vouw de wrap tot een envelop of rol het op