Alles waar koffie inzit lust ik, of het nu mokkataart, Tiramisu of hopjesvla is. Lekker! Hopjesvla is een Haagsche specialiteit, gebaseerd op het Haagsche hopje. De vla heeft een karamel- …
Aardbeienmousse
Tijd voor weer een toetje. Vandaag een recept aardbeienmousse zelf maken. Aardbeien zijn in deze tijd van het jaar natuurlijk niet lekker, ze komen van ver en zijn erg duur. …
Hemelse modder
Chocolade en vrouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sommige vrouwen kunnen geen dag zonder. Hebben vrouwen chocolade nodig dan? En hebben mannen dat ook nodig> Blijkt volgens diverse onderzoekers, als …
Crème brûlée zonder ei
Aangezien ik afgelopen week een handgasbrander heb gekocht moet deze natuurlijk meteen getest worden. Die gasbrander uit de garage was toch niet zo handig…..Crème brûlée was toen het eerste dat …
Mango coulis
Soms koop ik gewoon wat en bedenk ik later wat ik ervan of ermee ga maken. Zo ook de verse mango die ik nog tegenkwam in de koelkast. Mango combineert …
Granaatappel panna cotta
Panna cotta betekent letterlijk “gekookte room”. Het is een Italiaans toetje dat bijna iedereen lekker vindt. Je kunt het eenvoudig zelf maken en het kost je ongeveer een half uur. Om …
Sinaasappelmousse
Afgelopen zomer een heerlijke sinaasappelmousse in een restaurant gegeten. Dat zag er zo leuk en gezellig uit dat ik het een keer wilde namaken. Nu met de feestdagen in het …
Pavlova met passievruchten
Wil je echt goed voor de dag komen met een nagerecht dan kies je voor Pavlova. Het ziet er geweldig feestelijk uit en bovendien kun je het een dag van …
Feestelijke chocolademousse
Het is december en nog even en het is weer Kerst. Het wordt weer tijd om na te denken over feestelijke gerechten of heb je alles al helemaal gepland? Zoek …