Aardbeien Romanov is de Russische versie van gewoon aardbeien met slagroom maar dan ietsje anders. Je raadt het waarschijnlijk al, er zit wodka in. Aardbeien worden gemarineerd in wodka met …
Crema Catalana
Crema Catalana is en Spaans nagerecht op basis van custard. Ik wist nooit het verschil is met het Franse crème brûlée. Ben er nu achter gekomen dat de Spaanse versie …
Griesmeelpudding
Griesmeelpudding is iets wat je vroeger at bij je opa en oma. Komt het bekend voor? Tegenwoordig kopen we het kant en klaar in de supermarkt en dat is eigenlijk …
Chocoladetaartje met frambozenroom
Chocolade, daar kun je me voor wakker maken. Deze keer maak ik een chocoladetaartje met frambozenroom als nagerecht. Dit lijkt een beetje op het warme chocoladetaartje met frambozensaus maar dat …
Aardbeien rabarbercrumble
Rabarber is echt zo’n vroege zomergroente. Zie je rabarber dan is de zomer in aantocht, alhoewel je na de zomer de plant het best niet meer kunt oogsten. Dit is om …
Rood fruit crumble
Stel je krijgt onverwacht bezoek ze blijven eten, dan heb je geen tijd om een uitgebreid nagerecht te maken. Oplossing? Rood fruit crumble of apple crumble als je geen rood …
Gevulde papaya met aardbeien en ananas
Een fruithapje, een gevulde papaya. Ik moet bekennen dat ik deze exotische schone nooit eerder had gegeten. Het vruchtvlees van een rijpe papaya kun je zo eten maar niet de …
Bananenchocolademousse
Er zijn tijden dat ik helemaal geen bananen eet of er aan denk om ze te kopen. Maar dan opeens heb ik ze weer gevonden en eet ze weer een …
Perzik tiramisu
Toetje toe! Het is geen echte tiramisu maar ik weet niet hoe ik mijn nagerecht zou moeten noemen. Aangezien ik lange vingers, koffie en amaretto gebruik zijn dat toch wel …