Altijd handig om van restjes groenten uit je koelkast gewoon een taart te maken als je het even niet weet. Mijn lades lagen nog vol met 3 kleuren paprika’s, champignons, …
Exotische krokodiltournedo
Als je eens een keer iets aparts wil eten moet je eens krokodiltournedo proberen. Ik ben nog nooit in exotische oorden geweest en krokodil had ik ook nog nooit gezien …
Zalmburgers
Van vis kun je heel makkelijk en creatief zalmburgers maken. Het is eens wat anders dan gewoon gebakken zalm. Je kunt ze tussen een pitabroodje doen maar met gebakken aardappeltjes …
Hete bliksem met biefstuk
Hete bliksem is een oud Nederlands gerecht. Het valt onder de categorie stamppotten en bestaat bestaat uit 2 delen aardappel, 1 deel zure appels, 1 deel zoete appels. Ik serveer …
Gekarameliseerde knoflooktaart
De laatste tijd hoor ik zoveel lovende verhalen over de kookboeken van Yotam Ottolenghi en hoe geweldig ze zijn. Dat heb je weleens. Nooit van gehoord en opeens hoor je …
Sticky chicken – kippendijen uit de oven
Voor deze kippendijen uit de oven is echt geen excuus te vinden om ze niet te maken. Met lekker veel groenten zoals tomaten, gele en rode paprika en rode uien. …
Pizza salmone
Onder het mom van “het is vakantie dus ik eet lekker makkelijk” heb ik weer eens een pizza gebakken en heerlijk in het zonnetje op zitten eten. Behalve pizza quattro …
Portobello met gorgonzola
Met dit lekkere vegetarische voorgerecht gaat je diner alvast heel goed van start. Het is een recept voor heerlijk gevulde portobello met gorgonzola. Gorgonzola is een typische smaak waar je …
Kabeljauw-aardappelgratin van zoete aardappels
Vandaag ga ik voor een lekker magere ovenschotel met vis. Kabeljauw-aardappelgratin van zoete aardappels. Het originele recept is van Weight Watchers maar ik gebruik zoete aardappels in plaats van gewone. …