Verse lasagnebladen lagen werkeloos in de koelkast. Verder had ik ook nog een bakje ricotta en verse spinazie. Tomaten zijn er altijd in huis en ook mozzarella en basilicum. Dat …
Kip-champignontaartjes
Een lekkere traktatie uit de oven zijn deze kip-champignontaartjes. En zoals je van waarschijnlijk al gewend bent; geserveerd in een éénpersoonspannetje. Het lijkt iets op een champignonpasteitje door de romige …
Kibbeling met remouladesaus
Kibbeling met remouladesaus; je kunt geen viskraam voorbijlopen of er staan mensen in de rij voor een bakje kibbeling. Een heerlijk hapje! Eerder deelde ik al eens Fish without the …
Perzisch stoofpannetje met dadels
Heerlijk die stoofpannetjes en supereenvoudig natuurlijk. Die eenpansgerechten begin je op het fornuis en plaats je met pan en al in de oven. Ondertussen kun jij de komende uren iets …
Zoete aardappel ovenschotel met saliegehaktballetjes
Een supermakkelijk gerecht uit Foodies Magazine om bijvoorbeeld op een doordeweekse dag in de oven te zetten. Zoete aardappel met saliegehaktballetjes maak je in een uur. Maar van dat uur …
Pannetje Baskisch ei
Ik houd van mijn mini pannetjes! De porties in die éénpersoonspannetjes zijn precies goed. Je blijft niet eindeloos opscheppen, op is op! Nog meer voordelen? Je bent zo klaar en …
Provençaalse courgetteschotel
Deze ovenschotel is zo makkelijk en je kunt er eindeloos mee combineren. Het leukst vind ik het om zoiets in van die 1 persoonsschaaltjes de oven in te schuiven. Dan …
Risotto met paddenstoelen
Ben jij ook zo’n fan van risotto met paddenstoelen? Ik heb een heerlijk recept uit Il Cucchiaio d’ Argento. Vertaald in het Nederlands als De Zilveren Lepel. Mijn favoriet Italiaans …
Plaattaart met pesto en groenten
In een handomdraai maak je van bladerdeeg en restjes groenten een overheerlijke plaattaart met pesto en groenten. Handig als je snel iets met veel groenten op tafel wilt zetten. Schuif …