Voor deze kippendijen uit de oven is echt geen excuus te vinden om ze niet te maken. Met lekker veel groenten zoals tomaten, gele en rode paprika en rode uien. …
Rosbief uit de oven
Hoe maak je nu zelf die perfecte rosbief uit de oven? Lekker mals, rosé van binnenen met een mooie bruine korst? Nou gewoon, heel eenvoudig. Even dichtschroeien in een pan …
Rundervink
Waarom zou je zelf de typisch Nederlandse rundervink maken als je die zo bij de slager kunt kopen? Nou gewoon omdat ik zin had in een rundervink en toch gehakt …
Schotse eieren
Verrassingseffect met ei nummer 3 deze week. Na de eierkoek in een ei is deze keer het ei aan de beurt om verstopt te worden, in een gehaktbal. Een Schots …
Biefstuk met chocolade
Dat chocolade en vlees een heel mooie combinatie is is al lang bekend. Sinds kort maakt Slagerij Wilde verschillende keukenbonbons van chocolade met een mengsel van kruiden. Het begon allemaal …
Bieflapje met rucola en citroen
Al zoekend naar een gerecht met een laag koolhydraten gehalte en kwam ik al snel uit op bieflapjes met rucola en citroen. De eenvoud op zijn best. Werkelijk binnen 10 …
Wienerschnitzel
Een schnitzel is een platgeslagen dun stuk gebraden kalfsvlees, kippevlees of varkensvlees. De bekendste variant is de wienerschnitzel. Uit Oostenrijk dus, maar oorspronkelijk komt ie niet uit Wenen maar uit …
Tartaartje met remouladesaus
Vandaag een makkelijk en snel reccept. Het is maandag dus niet al te ingewikkeld. Na een dag werken is een makkelijke maaltijd altijd welkom. Maar makkelijk moet ook lekker zijn. …
Lasagne cupcakes
Tja wat doe je met een restje pastasaus als je weer eens wat anders wilt en niet 2 dagen achtereen hetzelfde? Lasagne cupcakes maken! Het zijn gewoon mini lasagnes die …