Pasta kan ik elke dag wel eten. Maakt niet uit welke saus of groente erbij. Pasta pesto is zo lekker als je verse ingrediënten gebruikt. Het lekkerst is het om met spaghetti te eten. Verse parmezaanse kaas of pecorino, pijnboompitjes en natuurlijk basilicum. Ik heb het recept voor pesto al verderop in mijn blog staan. Maar hierbij nog een keer. Lekker makkelijk voor doordeweek en natuurlijk altijd wel. Smakelijk!
Nodig voor verse groene pasta pesto
2-3 personen – bereidingstijd 10 minuten
- 50 gram verse basilicum
- 50 gram parmezaanse kaas of pecorino
- 20 gram pijnboompitten
- 100 ml extra vergine olijfolie
- 1 teen knoflook
- zeezout en verse peper
- Spaghetti
Zo makkelijk maak je pasta pesto
- Kook de spaghetti
- Doe alle ingrediënten voor de pesto in een keukenmachine en maak de pesto.
- Roer goed door de spaghetti
- Dat is echt alles!